OPHEFFINGSUITVERKOOP >

Wie zijn wij2

Wie zijn wij

Over Bloksma Keukens

Bloksma Keukens is in 1994 opgericht door de eigenaar Dick Bloksma en is nu gevestigd aan het Noordeinde in Leimuiden.

Er werken in totaal 12 medewerkers waaronder ook eigen keukenmonteurs. Ons streven is simpel: zorgen dat u een tevreden klant wordt, bent en blijft. Onze vakkennis, persoonlijke en transparante manier van werken heeft geresulteerd in vele tevreden klanten. Wij hebben een zeer breed keuken programma “voor ieder wat wils”. Onze prijsstelling is scherp voor de kwaliteit die wij bieden. Een -complete- rechte keuken is al voor €  3.195,- leverbaar en een hoekkeuken voor €  4.120,- !! ( En dat zonder dat u een inbus sleutel nodig heeft!! ) Deze keukens staan in onze showroom opgesteld. Onze showroom is groot, overzichtelijk en sfeervol.


Waar begin ik met het kopen van een keuken?

Zie hiervoor ons stappenplan!

Transparante offerte, scherpe prijzen en kwaliteit.

Bent u op zoek naar de meest gunstige keukenaanbieding die tot stand is gekomen door hoge kortingen en allerlei zogenaamde gratis aanbiedingen? Dan moeten wij u teleurstellen! Bloksma Keukens maakt zeker haar scherpste prijs voor u, maar wel in in een transparante en eerlijke offerte, met netto prijzen. Wij staan voor kwaliteit en garanderen u dat dat niet meer hoeft te kosten….

Certificaten.

M.H.K. is Europa’s grootste inkoopgroep voor keukendetaillisten. Wij als Bloksma Keukens hebben ons daarbij aangesloten. Dit heeft voor u als voordeel dat wij tegen zeer gunstige prijzen inkopen. Daarnaast zijn wij erkent door het C.B.W. wat er voor zorgt dat al onze garanties gegarandeerd zijn.

Wat kost een keuken?

Wellicht is dit één van de eerste vragen die u heeft wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen. En een vraag waar u het liefst direct antwoord op wenst. Door de grote diversiteit in kwaliteit, materiaal en apparatuur is dit een lastige vraag om snel te beantwoorden. Zie het hoofdstuk “prijsindicatie”om u een indruk te geven!

U bent benieuwd?

Wilt u informatie over de mogelijkheden van een nieuwe keuken of het renoveren van uw keuken? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Wanneer u met een verkoop adviseur aan tafel wil dan raden wij u aan vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Tot ziens bij Bloksma Keukens!
[/bs_col]