Tevreden klanten

1-rijpwetering

1-teraar

1-familie-roelofarendsveen

1-fam-leimuiden

bloksma-klant_10

bloksma-klant_11

bloksma-klant_12

Keuken in Amstelveen

Bloksma-7007

Woning type: Ruime tussenwoning – mooi strak vormgegeven greeploze LEICHT keuken in wit hoogglans. Details: grote U opstelling – met links side -by- side inbouw vriezer en koeler – rechts op werkhoogte de combi magnetron.

Keuken in Hoofddorp

bloksma-7040

Woning type: Tussenwoning – Functioneel strak en door tweekleurige front speels & warm. Details: Hoekopstelling – met er tegenover element voorzien van apothekerskast en combi magnetron met werkbladdeel voor extra ruimte.

Oude Wetering

bloksma-7268Woning type: Ruime tussenwoning – mooi strak vormgegeven keuken in mat wit met fraaie horizontale lamel. Details: kookeiland met langwerpige gas kookplaat – veel functionele & praktische keukenruimte.

Keuken in Noordwijk

Bloksma-6083kopieType woning: vrijstaand huis – Uitgangspunt voor deze keuken moest een kookeiland met gezellige aanzit worden. Bovendien een karakteristieke en stoere uitstraling van het totaal.
Het front is uitgevoerd met een extra brede lamel in eiken fineer. Met plafond afzuigunit.

Keuken in Reeuwijk

10714-6186kopieIn een karakteristieke boerderij hebben we deze sfeervolle keuken geleverd. Het raam boven de bovenkasten zorgde voor een extra uitdaging voor de indeling.
Het front is uitgevoerd in kunststof en de prijs van deze complete keuken zal u verbazen.

Leimuiden

Bloksma-6161Type woning: geschakelde woning

FUNCTIONEEL & TIJDLOOS moest deze keuken in Leimuiden worden in een U opstelling.
De keuken is uitgevoerd met een wit kunststof front. Door de gekleurde accessoires en betegelde achterwand een fraai geheel.

Roelofarendsveen

Bloksma-6108
Vrijstaande woning. Deze woonkeuken moest van alle gemakken worden voorzien en vooral praktisch zijn ingedeeld. Door de hoge kasten met apparatuur op een andere wand te plaatsen blijft de koelkast voor iedereen toegankelijk wanneer er in de keuken gekookt wordt….. De twee grote voorraad ladekasten onder de kookplaat breken fraai de rechte opstelling. Achter de spoelbak de Daalderop combinatie kokend waterkraan & bijpassende keuken mengkraan.

Front is een strak cassette hoogglans model in magnolia kleur met zwart granieten blad