OPHEFFINGSUITVERKOOP >

SHOWROOM KEUKENS
Showroom keukens bedenken en ontwerpen is een leuke uitdaging. Alleen op het moment dat dezelfde keuken een aantal jaren later moet worden uitverkocht “loopt” vaak juist dat speciale je “voor de voeten”….
De klant die interesse heeft voor een showroom keuken gaat -terecht- voor het voordeel. Juist aparte elementen en/of oplossingen zorgen er voor dat de keuken duurder wordt! Soms is er dan het rare “fenomeen” dat de keuken die in de showroom staat echt wel voor een scherpe prijs de showroom mag verlaten. maar dat de klant eigenlijk geen waarde hecht aan die speciale elementen en / of luxe blad of apparaten… En hij / zij “net zo goed” een nieuwe kan kopen…..
Hoe leg je dat dan uit…..? En het is wel uit te leggen maar of het altijd goed begrepen wordt? Dus ben ik nu met de laatste nieuwe showroom keukens dit steeds aan het afwegen…. en doe ik of wat extremer qua opstelling en kleur combinatie -of- wat behoudender….. Uitgangspunt moet blijven dat onze klant nog steeds verrast wordt door alles wij laten zien….
Een enkele keer maak ik een speciaal project. Stel dat u als klant “pas” over twee jaar de keuken nodig heeft en het liefst zo goedkoop mogelijk:
Als die keuken in de showroom past, en dusdanig uniek is dat deze iets toevoegt aan onze showroom….. dan zetten we dus uw keuken eerst twee jaar in de showroom waarna u als klant de zekerheid heeft dat u een enorm voordeel heeft in prijs en wij de zekerheid dat we de showroomkeuken gemakkelijk uitverkopen…. als dat geen win / win is?
We hebben dit nu al twee keer met succes zo toegepast, wie volgt?