OPHEFFINGSUITVERKOOP >

Inspired by quality

Innovatie en excellentie zijn de absolute drijfveren van Novy bij het ontwikkelen van keukentoestellen. En dat gebeurt met volle overgave.

De keuken is het kloppend hart van elk huis. Het is een ontmoetingsplaats waar we samen koken, bijpraten en genieten van lekkere bereidingen. Met Novy keukentoestellen kan u uw keuken voluit beleven. Mooi toch?

Stille kracht in de keuken

Novy zet in op een eigen geavanceerd geluiddempingsysteem en een dubbelwandige onderplaat. Wat Novy dampkappen uniek maakt,
is dat ze ontworpen zijn om stiller te zijn dan dat wat u kookt. Bijgevolg heeft een geoptimaliseerde aerodynamica en afzuiging een positief effect op
het geluidsniveau (minder weerstand) en op de energiezuinige werking.

Planningsvrijheid
Werkbladafzuiging biedt u planningsvrijheid waardoor u maximaal kan genieten van een ruimtelijk gevoel in uw keuken. Bij Novy is de afzuigtoren enkel zichtbaar wanneer u aan het koken bent en verwijdert de dampen direct aan de bron. Praktisch, niet?

Minimalistisch design en Intuïtieve bediening

Studio Novy

Wij van Novy creëren keukens voor zij die met passie koken; de designliefhebbers, de gastvrouwen en –heren, de hobbykoks, en vooral voor zij die graag experimenteren. Om dit te vieren, nodigden we 2 enthousiastelingen uit in de Novy studio om te koken met hun favoriete Novy producten: