OPHEFFINGSUITVERKOOP >

Ontwikkeld voor kookliefhebbers

Koken inspireert mensen, en mensen inspireren ons.

Dit is het basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze apparaten stellen we bij NEFF daarom altijd de gebruiker centraal en zorgen we dat er zo plezierig mogelijk mee gekookt kan worden. Praktische oplossingen in de keuken zijn onze specialiteit. Zoals bijvoorbeeld de Slide&Hide® ovendeur of de Seamless Combination.


Een keuken die met u communiceert

Met home connect verbind je je apparaten draadloos met internet en bundel je ze in de home connect app. Zet een kop koffie vanaf de bank, start je ovens middels een spraakopdracht of krijg een seintje wanneer je vaatwassertablettenbijna op zijn. Extraatjes die het nét even wat leuker maken. 

NEFF slide&hide®

De enige volledig inschuifbare ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt, zonder dat dit ten koste gaat van de inhoud van de oven (71 L). Met Slide® draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met hide® verdwijnt de ovendeur onder de oven. Zo heb je eenvoudig toegang tot je gerechten en staat niets jouw ideeËn meer in de weg, zelfs de ovendeur niet. 

Koken onder vacuüm begint bij neff

Liefhebbers van verse ingrediënten hebben behoefte aan een bijzondere bereiding. door het garen van vacuüm verpakte producten, op een constante, lage temperatuur, blijven smaken texturen behouden en wordt de smaak nog intenser. 

De neffvacumeerlade is een mooie toevoeging aan neffovens met sous-vide functie.