OPHEFFINGSUITVERKOOP >

Gewoon goed

21 jaar geleden is Bloksma Keukens gestart met simpelweg het geven van een goed advies. Meedenken met de klant en een transparante en open werkwijze met de juiste prijsstelling. Bloksma Keukens is een keuken vakzaak waar u met een gerust gevoel uw keuken kunt kopen. Niet voor niets is de nieuwe leus: “Gewoon & Goed”

Uiteindelijk is het lastig om je aan je potentiële klanten voor te stellen als de “betere” vakzaak. Wat is voor een klant nu een overtuigend bewijs waardoor je hun werkelijk kunt overtuigen “waar voor hun geld te krijgen”? Misschien is dat een kwaliteit’s label? Maar dan is nog de vraag, wie beheerd dat label? Ofwel, is het een zelf bedacht kwaliteitslabel, om er commercieel een actie mee in te zetten en u daarmee een “beter” gevoel te geven?

Bloksma Keukens is in 2009 finalist geweest van een onder alle Nederlandse keukenzaken georganiseerde verkiezing “keukenspecialist van het jaar”. Hierbij wordt vooral gekeken naar de uitstraling van het bedrijf op zich, het ondernemerschap van de
eigenaar en de betrouwbaarheid.

Nu is Bloksma Keukens genomineerd, door haar eigen klanten, voor de award “De Sterkste Schakel van de regio Rijnland” in de categorie detailhandel. Misschien doet het u niets, maar het zegt wel iets over ons als bedrijf en hoe wij werken. Wij worden niet fi nalist van “keukenspecialist van het jaar” als we een “gemiddelde “ keukenzaak zouden zijn. En als je door je klanten wordt genomineerd voor een verkiezing dan weet je als bedrijf dat je goed bezig bent! Bovendien is zo’n “schouderklopje” ook iets wat we uiteindelijk allemaal wel eens willen hebben. Te horen dat je goed bezig bent…..

Dat doet Bloksma Keukens al 21 jaar lang…..