OPHEFFINGSUITVERKOOP >

Gelooft u in keuken-korting-sprookjes?

Het blijft verbazingwekkend dat veel consumenten niet in Sinterklaas maar wel in de sprookjes acties van sommige keuken aanbieders geloven…. Is het niet de 50% korting dan is het wel de gratis montage die door een rasverkoper wordt aangeboden bij een keuken. Of u krijgt een super scherpe deal die u alleen maar krijgt omdat de chef er bij is gekomen om u een super scherp voorstel te doen….  Maar dan moet u wel direct beslissen en een handtekening plaatsen!

Er wordt simpelweg misbruik gemaakt van de psyche van de mens. U krijgt het gevoel dat u een dusdanige aanbieding krijgt dat u de kans eigenlijk niet durft te laten lopen…. Zou dezelfde verkoper u een dag later dan geen scherp voorstel doen?

Maar waarom speelt een verkoper dit “spel” dan met u? Vaak zijn het de echte pure verkopers die hun klanten op deze manier helpen. Die tekenen alleen maar wat u wil, omdat, volgens de verkooptraining die ze hebben genoten, er niet extra “bezwaren” moeten komen waar u over na zou willen denken en dus om te zorgen dat ze de verkoop niet kunnen afsluiten. Dus of uw keuken nu wel of niet mooier en praktischer had gekund, de aangeboden apparaten wel of niet bij uw levens en kookstijl passen is voor hun geen issue! Alleen de handtekening telt, volgende klant!

Dit is de werkwijze van véél keuken filiaalbedrijven die voor 90% tot hetzelfde concern horen, en dus ook grotendeels dezelfde werkwijze hanteren. Ze doen u geloven dat u de meeste korting bij hun krijgt omdat ze de grootste zijn. Niets is minder waar. Hun overhead kosten zijn hoog en hun eindprijzen zijn zeker niet scherper als de keuken specialist / vakman! Alleen wil die niet verkopen met slimme trucs en niet bestaande acties maar simpelweg op basis van vakmanschap om u een goede keuken te verkopen tegen een fatsoenlijke prijs.

Als u een sprookjes huwelijk heeft en in sprookjes gelooft ga dan naar het dorp waar het grootste sprookjesbos is en ook degene woont die met zijn toverstaf de meest fraaie acties en kortingen tovert….. Bent u een nuchtere Nederlander? Koop dan met verstand en kijk wat je uiteindelijk betaald voor hetgeen je werkelijk wil op basis van goede adviezen een duidelijke offerte, tekeningen en afspraken! Ik denk te weten waar u uiteindelijk de beste deal maakt en de kans op een sprookjes huwelijk juist groter wordt 🙂

(NB mocht u een kennis hebben die zonder salaris, dus gratis, voor ons keukens wil monteren, dan mag deze vandaag nog komen werken voor ons!)