Bloksma Keukens staakt definitief haar activiteiten.

Bloksma Keukens staakt definitief haar activiteiten.

Dick Bloksma heeft besloten de bedrijfsactiviteiten te beëindigen.
Er is geen sprake van faillissement.


Onze winkeldeur is vanaf dinsdag 14 juni 2022 gesloten.
Alle lopende opdrachten voor 2022 worden nog conform afspraak geleverd en eventueel gemonteerd. 

Wij begrijpen dat dit voor jou als klant geen prettige mededeling is.

Met klanten die een keuken hebben gekocht op basis van “afroep” maken wij nog een afspraak om de keuken puntsgewijs door te nemen.Dit indien deze uiterlijk wordt afgenomen in week 48.
Heb je een keuken gekocht voor levering / montage “op afroep” in 2023?Wij nemen na 20 juli 2022 contact met je op om je te informeren over hoe & wat wij voor jullie willen en kunnen betekenen. Wij zijn in overleg met een collega, hierover volgt nog nadere informatie.

NB. Zolang een opdracht niet officieel is geannuleerd en er daarover nog geen onderling akkoord is, is het raadzaam niet elders ook nog een keuken te kopen!
Van 14 juni tot en met 29 juli 2022 zijn wij telefonisch bereikbaar op:dinsdag t/m vrijdag van: 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.


Vanaf 30 juli t/m 15 augustus 2022 zijn wij op vakantie. In deze periode zijn wij niet bereikbaar. In deze periode worden er ook geen e-mail berichten gelezen en/of behandeld.

Vanaf 30 juli 2022 zijn wij alleen nog per E-mail bereikbaar. Dit tot t/m eind 2022
Vanaf dat moment zijn onze deuren helaas definitief gesloten. Voor eventuele garantie kun je op onze service pagina terecht.


– nadere informatie volgt –


Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen.