OPHEFFINGSUITVERKOOP >

Bloksma Keukens staakt definitief haar activiteiten.

Dick Bloksma heeft besloten de bedrijfsactiviteiten te beëindigen.
Er is geen sprake van faillissement.

Onze winkeldeur is vanaf dinsdag 14 juni 2022 gesloten.
Alle lopende opdrachten voor 2022 worden nog conform afspraak geleverd en eventueel gemonteerd. 

Wij begrijpen dat dit voor jou als klant geen prettige mededeling is.

Wij zijn alleen nog per E-mail bereikbaar. Dit tot tot 1 december 2022
Vanaf dat moment zijn onze deuren helaas definitief gesloten. Voor eventuele garantie kun je op onze service pagina terecht.

Heb je een keuken gekocht voor levering / montage “op afroep” in 2023? Jullie opdracht wordt overgedragen aan Carpentier Keukens & Wonen in Aalsmeer. Zij gaan jullie keuken onder dezelfde voorwaarden, en dus ook voor de overeengekomen prijs leveren en eventueel monteren indien dit is overeengekomen. Wij denken in Carpentier Keukens & Wonen een kwalitatief goed bedrijf te hebben gevonden. Zij gaan met een vergelijkbare zorg en aandacht, zoals je die ook van ons gewend bent, zorgen dat jullie keuken goed wordt geleverd en gemonteerd. 

Carpentier Keukens & Wonen te Aalsmeer neemt alleen eventuele fabriek’s garanties van ons over.

Carpentier Keukens & Wonen is met een showroom gevestigd in Aalsmeer aan de Oosteinderweg 91. Al meer dan 100 jaar een bekende naam in de wijde omgeving en sinds 2021 bovendien Hofleverancier. Bij Carpentier Keukens & Wonen kunt u niet alleen voor keukens terecht, maar ook voor vloeren, deuren, meubels, garderobekasten en maatwerk. Wij nodigen u van harte uit onze showroom eens te bezoeken die momenteel echter grondig verbouwd wordt. Vanaf november 2022 zal de verbouwing gereed zijn en kunnen we een nog mooier assortiment presenteren. 


Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen.

OPHEFFINGSUITVERKOOP >